Sadržaj bloga po kategorijama

Svi članci na blogu su podeljeni u 4 kategorije koje po početnim slovima skraćeno zovemo: P, S, I, T.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

To su sledeće kategorije:

1. Psit
U ovoj kategoriji su članci koji govore o nama i našim proizvodima i uslugama. Zahvaljujući njima moći ćete bolje da nas upoznate. To nisu reklamni tekstovi, već informacije i novosti o našim aktivnostima i softverskim rešenjima. U tekstovima posvećenim našim programima nastojaćemo da odgovorimo na ona Vaša pitanja koja zahtevaju podrobnije objašnjenje, ili da damo detaljnija uputstva kako da pomoću našeg softvera odradite složene poslovne procedure, savete i trikove (eng. Tips and Tricks) za korišćenje naših programa, primere specifične primene naših softverskih paketa kod klijenata i sl.

2. Saveti o poslovanju
U ovoj kategoriji su članci koji se bave poslovanjem uopšte, ali viđenim iz našeg ugla. Tu ćemo objavljivati tekstove o aktuelnim temama kao što su na primer – važne izmene propisa vezanih za poslovanje i njihova primena u praksi. Ovi članci se neće baviti opširno samim propisima, već će biti u obliku sažetih podsetnika (sve najvažnije na jednom mestu), sa našim komentarima i posebnim osvrtom na primenu i praktična rešenja. Takođe, u ovoj kategoriji ćemo povremeno objavljivati i tekstove koji opisuju najvažnije procedure u pojedinim segmentima poslovanja.
3. Informacione tehnologije
U ovoj kategoriji su članci koje se bave informacionim i drugim savremenim tehnologijama koje se primenjuju u poslovanju. Objavljivaćemo tekstove o najnovijim trendovima, najavama svetskih proizvođača softvera, korisne savete vezane za njihovu primenu i sl. Pored softvera, pisaćemo i o komunikacijama, kompanijskim blogovima, sajtovima, društvenim mrežama i td.
4. Tačka – Razno
Ova kategorija je rezervisana za tekstove koji ne spadaju ni u jednu od prethodnih kategorija, a za koje mislimo da mogu biti korisni i zanimljivi, ili mogu da unesu malo razonode među ozbiljne teme. U ovoj kategoriji je i tekst koji upravo čitate.

KATEGORIJA

Tačka – razno

DATUM OBJAVE

6. april 2018.